Kuka minä olen?

Olen Vainu, 2-vuotias saksanpaimenkoira uros. Olen kotoisin Bulgariasta, mutta en tullut sieltä rescuekoirana. Rescuekoira minusta tuli vasta Suomessa. Vietin ensimmäisen elinvuoteni parvekkeella, mutta onneksi hyväsydäminen naapuri vei minua välillä lenkille ja teki minusta eläinsuojeluilmoituksen. Pääsin koiratarhalle ja sieltä äiti löysi minut.

Olin vajaa kaksivuotias, kun muutin uuteen kotiin ja ihan kaikki oli minulle uutta. Lisäksi olin tosi kömpelö, koska en ollut juurikaan liikkunut aiemmin. Olen tosi kiltti ja sopeutuvainen, enkä stressaa turhia. Mutta riehua osaan!

Tässä minulla on hullun pennun ilme , joka tietää riehumiskohtausta

En ole siis todellakaan salonkikelpoinen, rauhallisesti käyttäytyvä palveluskoira, vaan hyppivä ja riehuva iso, kömpelö pentu. Yleensä olen vielä kurainenkin.

Vedän remmissä ja räyhään vastaantuleville koirille. Ihmisiä tervehdin iloisesti hyppäämällä vasten.

Olin ollut uudessa kodissani vasta kuukauden, kun jo lähdin ensimmäiselle pienelle vaellukselle. Aluksi pelkäsin jopa pitkospuita. Sittemmin olen ylittänyt Myllykosken riippusiltaa pitkin.

Tässä blogissa kerron teille matkoistani ja paikoista , joissa olen käynyt. Arvostelen hotellien tasoa ja annan suosituksia.

TERVETULOA MUKAAN REISSUILLENI!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s