Leknes Lofootit

Yksi yö teltassa riitti ja päätettiin seuraavaksi suunnata hotelliin. Valitsimme Scandic Leknesin. Kaikkiin Scandiceihin saa tuoda koiria , mutta Leknesin hotellissa on vain kaksi lemmikkihuonetta. Sesonkiaikaan ne varmasti ovat usein täynnä.

Hotellilla oli erittäin hyvä parkkipaikka ja sinne oli helppo tulla autolla. Itse hotelli oli siisti ja huoneet kivat. Ikkunat sai auki, se on meille aina tärkeää. Koirasta joutui pulittamaan 200kr. Scandic ei huomioinut minua mitenkään. Ei hyvässä eikä pahassa.

Näin tylsästi nukuin lattialla

Leknesin lähellä on ihana Hauklandin hiekkaranta. Hotellilta sinne oli noin vartin automatka. Siellä tietenkin käytiin iltalenkillä. Vesi oli uskomattoman lämmintä. Täällä menee kiva kävelyreitti Uttaklievin niemen ympäri. Reitti on helppokulkuinen ja tasainen. Toki täältä löytyy haastavampiakin reittejä. Ne me jätimme ensi kertaa, oli jo sen verran väsy päivän seikkailujen jälkeen.

Aaltoihin oli kiva juosta, vaikka ne oli välillä vähän jännittäviäkin. Rakastan juosta hiekkarannalla!

Ei löydetty kunnon ravintolaa ja äiti tyytyi hakemaan noutopitsan. Minä tietenkin taas sain vain omaa allergiaruokaani, mutta hyvin maistui .

Näitä kylttejä näkyi siellä täällä ja ihmisten ikkunoissa. Äiti liikuttui niistä.

Hotellin ympäristössä oli helppo ulkoiluttaa koiraa, mutta mitenkään maailman idyllisen ei paikka ole. Hyvä ja suhteellisen tasokas yöpymispaikka, mutta ei täällä pitempään viihtyisi . Siitä olin äidin kanssa samaa mieltä. Korona-aika pilasi aamiaisen, kun buffet ei ollut sallittu, se äitiä vähän harmitti. Minä en aamiasta malttanut syödä ja se pakattiin sitten mukaan.

Leknesissä käytiin myös eläinlääkärisssä, mutta siitä teen oman postauksen.

Heippa!

Vähän Hauklandin hiekkaa mukana

Löytyi tämmöinen hyvä postaus Hauklandin rannasta:

https://www.lomavinkit.fi/content/hauklandin-ranta-ja-mannen-patikointireitti-lofooteilla

Ja tietenkin linkki Scandic Leknes Lofoten;

https://www.scandichotels.fi/varaa-hotelli/select-rate?hotel=387

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s