Norjassa eläinlääkärillä

Leknesissä äiti päätti varmuuden vuoksi käydä päivittämässä ekinokokkoosilääkkeen. Se pitää olla , jos menee Ruotsin puolelle. Toki koronatilanne oli varsinkin Ruotsin Lapissa pelottava, mutta äiti ajatteli taas katastrofimallilla , että mitä JOS meidän pitääkin ajaa Ruotsin halki ja halusi varautua kaikkeen.

Nähtiin hotellille tullessa eläinlääkäriasema ja aamulla päätettiin ajaa sen kautta ennen matkan jatkamista.

Äiti meni hoitajan luukulle kertomaan asiaansa. Ensin hoitaja oli vähän vihainen ja sanoi, että Ruotsiin saa mennä, eikä sieltä saa tulla Norjaan. Varmaan luuli äitiä puheen perusteella ruotsalaiseksi. Äiti selitti, ettei olla tulossa Ruotsista ja ollaan suomalaisia. Hoitaja helpottui ja pyysi minua odotusaulaan. Innoissani menin ja tutkin myynnissä olevia leluja ja ruokia.

Sinne meni

Hoitaja kysyi olenko kiltti ja tuli antamaan minulle makupaloja. Noin vain hotkaisin lääkkeen siinä seassa.Sitten hoitaja pyysi passia ja laittoi siihen tarvittavat merkinnät. Sain vielä lahjaksi hienon passikotelon. Äiti luuli, että tämmöinen käynti maksaisi maltaita ja hämmästyi positiivisesti, kun lasku olikin alle 30e! Puolet halvempaa kuin Suomessa. Eli hyvin hoituu kesken reissun ekinokokkoosisuojan uusiminen! Ja koko hommaan meni korkeintaan vartti!

Vihdoin oma passikotelo ja kuinka hieno!

Kymmenen pistettä minulta ja kiitokset herkuista!

Tässä vielä linkki:

https://www.dyreklinikk.no/dyreklinikk/lofoten-veterinaersenter/

Kannattaa käydä myös heidän FB-sivuilla ihailemassa upeita kuvia!

https://m.facebook.com/lovetsenter.no/?locale2=nb_NO

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s